“Grumpy Old Men” herontdekt!

 In Uncategorized

Nieuwe ‘muziek ten gehore brengende dj’ ontdekt
09-01-2012 – Jack Undercover

Artistieke impressie van de Acomptonectes densus Paleontologen uit België en Groot-Brittannië zijn tot de conclusie gekomen dat ze een tot op heden onbekende ‘muziek ten gehore brengende dj’ hebben ontdekt. De nieuwe soort, een dj die ruim 130 miljoen jaar geleden in grotten (vette geluidsisolatie!) leefde, heeft de naam DJ (‘platendraaier’) gekregen.

Duncan Stutterheim

Duncan Stutterheim

Het skelet van de ‘muziek ten gehore brengende dj’ werd al in mei 2005 ontdekt bij wegwerkzaamheden in de buurt van de Duitse stad Braunschweig. Sindsdien zijn een aantal paleontologen uit Groot-Brittannië en België bezig geweest de resten te bestuderen. Alleen in het Britse ‘Irby in the March’ werden al eerder, namelijk in 1957, resten gevonden van deze soort. Toen was echter nog niet bekend dat het ging om een nieuwe soort.

Deze ‘muziek ten gehore brengende dj’ was in totaal ruim 1.80 meter lang, uitzonderingen zijn gevonden, de zogenaamde “ROOG” soort. Kleiner van stuk en komt vaak niet in beeld. De van Velzen, variant, had vele scherpe tanden en leek nog het meest op een bloempot (TIESTO). “Hij kon de hals niet bewegen, maar moest als in een trance door een ongelooflijke rare wereld zijn geschoten”, aldus Duncan Stutterheim, directeur van het ID&T onderzoekcentrum in Zuid-Oost . Na lang onderzoek bleek deze DJ een nog onbekende soort die behoorde tot de orde van “U vraagt Wij Draaien!”.

Revolutionair

De vondst zou mogelijk een revolutie kunnen betekenen in de huidige danscene. “Lang ging de wetenschap ervan uit dat de ‘muziek ten gehore brengende dj’– op het einde van het Jura-tijdperk uitstierven”, zo stelt Stutterheim. “De jongste ontdekkingen tonen echter dat ze ook nog tijdens het Onderkrijt in de party-grotten leefden. Een catastrofe, zoals tot nog toe werd aangenomen, kan dus niet plaatsgevonden hebben.”

Gelukkig zijn er enkele species van deze oud-prehistorische ‘muziek ten gehore brengende dj’S Bewaard gebleven artifactsbewaard gebleven, en via de nieuwste technieken, weer tot leven gebracht: https://www.facebook.com/pages/DJ-DUO-Grumpy-Old-Men/160175074048019


Start typing and press Enter to search