The Darkraver luistert première op van New Kids Nitro in Pathé De Kuip

 In Uncategorized

PERSBERICHT

The Darkraver luistert première op van New Kids Nitro in Pathé De Kuip

Op dinsdag 6 december as. zal het inmiddels roemruchte Noord-Brabantse dorp Maaskantje voor een avond neerstrijken in bioscoop Pathé De Kuip in Rotterdam. Voor de gelegenheid omgedoopt tot Maaskuipje zal de megabioscoop in Rotterdam-Zuid in het teken staan van de première van de New Kids film New Kids Nitro. Om de feestelijkheden muzikaal op te luisteren zal The Darkraver als special guest tussen 21:00 en 21:45 de New Kids fans trakteren op een onvervalste happy hardcore set.

Waar de officiële première van New Kids Nitro in Eindhoven gehouden wordt voor BN-ers en de New Kids personages zelf, zal Pathé De Kuip de première organiseren en hosten voor de New Kids fanclub. Voorafgaand aan de presentatie van de film om 22:00, waar de aanwezige New Kids fans opgeroepen worden zich als een New Kid uit te dossen, zal de lobby van Pathé De Kuip vanaf 20:00 getransformeerd worden naar een kolkend happy hardcore evenement.

Behalve de exclusieve set van The Darkraver zal om 20:15 het duo Flamman & Abraxas een optreden verzorgen. In de hardcore scene staat dit duo bekend als de groep Party Animals – die in Nederland drie nummer één hits op rij scoorde met Have You Ever Been Mellow, Hava Naquila en Aquarius – en als de drijvende kracht achter het succes van de happy hardcore hit I Wanna Be A Hippy van Technohead.

www.darkraver.nl

**** EINDE PERSBERICHT ****


Start typing and press Enter to search