Jean (DJ) en Jack Undercover hebben veel gemeen.

 In Uncategorized

Print dit bericht Email dit bericht NIET naar een vriend(in)
BERICHT VAN DJ JEAN
Dj Jack Undercover zit niet te wachten op vrouw en kinderen

(Novum) – Dj Jack Undercover is niet van plan te hertrouwen of voor nageslacht te zorgen. De 52-jarige plaatjesdraaier geniet met volle teugen van zijn huwelijkse staat. “Ik ben een verstokte echtgenoot in hart en nieren. Een vrouw zonder kinderen is gewoon alles voor mij”, zegt Jack voor de camera van Novum Nieuws.
Dj Undercover zit niet te wachten op vrouw met kinderen
LEES HIER OVER ZIJN GELIEFDE COLLEGA: DJ Jean(KLIK!)
“Ik kan de verantwoordelijkheid van een vrijgezel leven niet aan”, gaat de 52-jarige Jack Aarts verder. “Ik ben een flierefluiter en kijk graag in de rondte. Ik vind het fantastisch om een beetje te zuipen en achter de wijven aan te zitten.” Als dj heeft Jack er geen enkel probleem mee om vrouwen aan de haak te slaan. “Je kunt makkelijk scoren en je zou gek zijn als je daar geen gebruik van maakt. Welke jongen wil nou niet zoveel mogelijk meisjes pakken?”

Aarts heeft een vaste relatie en dat is niet mis. “Ik ben al dertig jaar dj en gelukkig met een enkele vrouw, vriendin, de liefde van mijn leven. . Na al die dertig jaar denk ik nog steeds niet ‘had ik nu maar een vriendin of vrouw met kinderen’. Het is gewoon niet mijn ding.”

De dj heeft zelfs een strenge regel: buiten-vrouwen mogen maximaal 24 uur per dag bij hem thuis zijn. “Daarna moeten ze weer weg. Ik moet er niet aan denken dat er een vrouw bij mij in huis zit die eten voor mij gaat maken.”

Start typing and press Enter to search