BOEKENBAL, wat was het bal…

 In Uncategorized

Ook dit jaar was DJ Fanclub wederom uitgenodigd voor het boekenbal. Jawel, voor de 24ste keer.
Ooit begonnen in Rotterdam, toen Vaandrager geroemd werd om zijn boek; “De Reus van Rotterdam’.
Ik was de enige aanwezige, die het hele boek van begin tot eind uitgelezen had.
(Ja, het ging voornamelijk om snelheid… (((WINK)))(((WINK)))
Kijk, dan ben je een graag geziene gast. En zo hoort het.


Wij, het hele DJ Fanclub team kwam aan bij het boekenbal. Wat zou het dit jaar brengen? Natuurlijk een hoop schrijvers die niet kunnen dansen, zoveel was ons bekend. Goede muziek? Mwa…
Eerder waren Boekenballen qua muziek middelmatig. Vic van de Reijt, deed 3 jaar geleden een goede poging, daar niet van. Hij wist wat de ingeslapen duffe boekenschrijvers leuk vinden. Duffe muziek!
Dit jaar was het beter, veel beter! George, bekend van… Jacaranda… afijn, waar is ie niet bekend van (Jack of Hearts), deed, wat een DJ moet doen; Goede plaatjes draaien in de juiste volgorde. Hulde aan George.

Volgend jaar hebben Pieter Fransen en ik ons reeds beschikbaar gesteld, om de boel te vermaken. Suffe mensen verdienen suffe muziek, en zo hoort het!
Goede muziek en hippe mensen, waren vanavond natuurlijk in de Kring/Club Up.
Daar draaiden de allerbeste DJ’s (EGGIE) en daar was ook de alternatieve scene. Helemaal top. Dat ‘Bladenbal’ verdiend een grote toekomst. Goeie band (Pistoleros de la Paz) in ‘De Kring’, saaie sprekers (?) in ‘Club Up’, om vervolgens, ja alweer in ‘De Kring’ af-te-toppen’ met vette punk.
HEERLIJK!
Wat waren we blij…

Start typing and press Enter to search