Sensation White turns into Sensation Orange

 In Uncategorized

Sensation was weer een overweldigend goede avond!
“Avond? Het duurt toch de gehele nacht?” hoor ik u denken. Dat is inderdaad waar, maar omdat ik een arrogant ventje ben, die dacht een leuke Sensation Afterparty te moeten organiseren, moest ik op tijd naar de after-locatie om het een en ander ‘in-te-regelen’. Wat een mislukking! Niemand kwam opdagen. Ik was helemaal vergeten mensen uit te nodigen voor dit exclusieve aftertje. Hoe dom (LEES: arrogant) kun je zijn?

Mislukt!

Afijn, weer een lesje geleerd!

Gelukkig krijg ik nog een herkansing van Eric Keijer. Deze vertelde me afgelopen zaterdag trots, dat ze alle decor en geluid en licht nog een weekje laten hangen, voor het geval Nederland Wereld Kampioen wordt. ID&T zal dan via TV en radio bekend maken dat er een spontaan Sensation Orange feest gegeven gaat worden. (Aan Eric: ik zal plechtig beloven dan geen domme after te organiseren, maar blijf met veel plezier tot het bittere einde!)

En nu komt het; op kosten van ID&T.

Oftewel gratis entree voor iedereen die in het oranje gekleed is.

Ik heb er nu al zin in!
Hup Holland hup!

Jack Undercover (Met dank aan Jet Maarse!)

PS: ID&T zorgt ook voor gratis vervoer tussen het Leidseplein, Rembrandplein, Museumplein en de Amsterdam ArenA.

PS PS: DJ Fanclub (roddel?!) nieuwtje:

Weten jullie wie ook aanwezig was op Sensation?

Quentin Tarantino! Hoe stoer is dat?!

Heel erg VET stoer!!!

Start typing and press Enter to search