“A Tribute To Roy Avni” as zaterdag in Paradiso. KOMT ALLEN!

 In Uncategorized

Electronation 8 Year Anniversary
“A Tribute To Roy Avni”
Paradiso Sat 24 July 2010

Het leven is het vieren waard. Dat geld zeker voor een leven dat zo passievol, intens en belangeloos is geleefd als dat van Roy Avni, de oprichter van Electronation. Na een dapper gevecht met kanker is in de nacht van 13 juni overleden.
Als eerbetoon aan hem en zijn 8 jaar van organiseren en neerzetten van de wildste feesten, beste dj’s en cutting edge muziek heeft de gehele Nederlandse dance scene zich van zijn beste kant laten zien en zich ingezet om i.s.m. met Fight Cancer een line up neer te zetten van jewelste. Een line up dat vanaf 20.00 uur s’avonds verspreid zal worden over de drie zalen van de hoofdstedelijke Paradiso en garant zal staan voor een onvergetelijke avond ter ere van een van Amsterdams favoriete feestbeesten. De dj’s en liveacts van de avond zijn niemand minder dan:

Anthony Rother Live, Terry Toner vs Herr Arter, Laidback Luke, Don Diablo,
Michel de Hey, Benny Rodrigues, Bart Skils, Kabale & Liebe, Shinedoe,
Bangkok Impact Live, Orgue Electronique Live, Steve Rachmad, Mason, Nuno Dos
Santos vs Patrice Baumel, David Labeij, Philip Young, Wouter de Moor, Marnix, Warren Fellow, Manual Music Orchestra, Dennis Ruyer, David Vunk, Dion, Whiplash, Dax & Clockwork, Tron, Eva Maria vs Martine, Pablo & Nauta, LeckTrik, Jimnastics, Generik, PSTL & VJ AlexEtJeremy

De Duitse Anthony Rother die met hits als Little Computer People, Simulationszeitalter en Father sinds de oprichting al meerdere malen zijn kunsten heeft vertoont op Electronation. Daardoor is hij dan ook een meer dan gepaste toevoeging voor het 8 jarige bestaansfeest. Naast deze Electro grootheid zal er ook speciaal voor deze gelegenheid een comeback plaatsvinden van Electronation en electroclash iconen Terry Toner vs Herr Arter. Gelukkig houdt het hier ook niet op en zal bijna elke noemenswaardige Nederlandse dj zich inzetten om deze avond i.s.m. Fight Cancer tot een memorabele spektakel te maken.

Fight Cancer is een dynamisch label dat vecht tegen kanker, fondsen werft voor kankeronderzoek en bewustzijn creeert over kanker en zal dan ook op dit feest aanwezig zijn met leuke bodypaint acties en een enthousiaste inlichting en wervingsteams.

Dus hopelijk tot zaterdag 24 juli, feest mee vanaf 20.00 en zet je beste been voor voor wat nu al een legendarische avond beloofd te worden.

Electronation 8 Year Anniversary
“A Tribute To Roy Avni”

Start typing and press Enter to search