“Zoenen is Gaaf!”

 In Uncategorized

Het relaas van Erwin en Kevin, nadat ze ‘IN HET OPENBAAR!’ zoenend terecht gewezen werden. Afgunst? Whatever. Lees hieronder ‘THE FULL STORY.’
Aldus ERWIN O. EN KEVIN E.:
(Na dit uitgebreide verhaal volgt een vraag!)

“Gisteravond rond half elf, na heel lekker en gezellig eten op het terras van restaurant Razmataz, aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam centrum/west, stonden mijn vriend, Kevin Ray Edwards, en ik met elkaar te zoenen naast onze fietsen, aan de rand van het terras. We belemmerde niemand de doorgang en vielen niemand lastig. Vanachter de toonbank van de
en naastgelegen afhaalrestaurant/snackbar, riep een man ons toe dat we daarmee moesten ophouden en uit zijn gezichtsveld moesten gaan staan zoenen. Toen we hierop een stap dichterbij deden, omdat we het niet goed dachten te horen, werd hij bozer en verbood ons op zijn terras te zoenen. Iets waar we geen gehoor aan gaven, integendeel; we gaven elkaar nog een zoen en vertelde hem op luide toon, dat we hier mogen trouwen, dus we elkaar ook overal mogen zoenen. Nu verscheen een van zijn bezorgkoeriers, en maande ons weg te gaan. Wij weigerde dat want we stonden niet op zijn terras en betoogde, dat al stonden we daar wel, het toch mocht in deze stad en dit land om elkaar ,waar dan ook te zoenen. De toon aan beide kanten was nu heel fel en alle omstanders konden ons horen. Enkele begonnen zich ermee te bemoeien. Zo ook de vrouw van de snackbarhouder. Zij betoogde dat het hun recht was ons van het terras te verwijderen. De eigenaar probeerde ons uit te dagen hem een eerste klap te geven, of hem en zijn bezorger uit te schelden, op grond van hun uiterlijk.

Gelukkig konden wij ons bedwingen en vonden dat ook totaal niet ter zake doende. Nu begonnen nog meer mensen zich ermee te bemoeien en schreeuwde ik tegen een van de omstanders, te hard, maar wel erg gemeend, dat niemand weet hoe het is om keer op keer onbekende mensen tegen te komen in het openbaar, die zich negatief bemoeien met ons liefdes en/of sexleven. Iets wat mij al jaren tot grote woede uitbarstingen drijft.

 

Kevin en ik pakte elkaar hierop beet en begonnen wederom zeer uitgebreid en intens met elkaar te zoenen. Er klonk nu luid applaus van het terras van Razmataz!
We maakte nu onze fietsen los en zijn toen weggereden, een groep ruziënde omstanders achterlatend.
Nu heb ik een vraag; Zou het een idee zijn om woensdagavond 15 augustus a.s. om 20.30uur voor deze snackbar aan het Hugo de Grootplein 5 een KISS INN te houden? Zoveel mogelijk mensen, homo, hetero, bi, transgender maakt niet uit wat, die met elkaar liefdevol gaan staan zoenen. Om zo te laten blijken dat wij na de openstelling van het huwelijk voor gelijke geslachten overal, maar dan ook overal in Nederland onze affectie voor elkaar mogen laten blijken.
Mocht je dit een goed idee vinden en mee kunnen doen laat dan een bericht achter! Bij voldoende interesse lijkt het me heel zinnig dit plan uit te voeren.
Ook al ligt Canalpride en het Milkshake Festival net achter ons.”

Bedankt voor het lezen alvast,
Erwin en Kevin

Facebook info site

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XwWwd6b0b_I[/youtube] NOTE: Deze ode aan het ‘ZOENEN’ is nogal hetrosexueel getint. Moet ook kunnen!


Start typing and press Enter to search