‘Verleidende pyjama party in VLLA’

 In DJ Fanclub uitgaanstip

‘Verleidende pyjama party in VLLA’
Op vrijdag 18 februari vindt de eerste editie van de 2-maandelijkse CurtainClub avond plaats in het onontdekte en rauwe VLLA. CurtainClub is een opwindende avond op een spannende plek. Je weet nooit precies wat er gaat gebeuren en wat er plaatsvindt, want de gordijnen zijn altijd dicht.

Het thema van de eerste avond is “Private Pyjama Party” en wat is een pyjama party zonder een verrassend muzikaal kussengevecht?

Mark Fader begint de avond met een organische house set met veel soul en jazz invloeden. Tako is een muziekliefhebber in hart en nieren. Degene die nog niet bekend met hem zijn kunnen op Music For The Galaxy  <http://robotdj.net/?dj=Tako> een goed beeld krijgen van zijn smaak. Welke platen hij precies mee gaat nemen naar VLLA moet natuurlijk een verrassing blijven!
De Oekraïner Renkas sluit de “Private Pyjama Party” af met zijn “voyage disco” stijl. Hij heeft een voorliefde voor disco en italo-disco uit de Sovjet-tijd en wil dit graag delen met zijn publiek.

Buiten het muzikale aspect van de avond zal er ook een expositie en film worden getoond.

Naast nachtelijk vertier staat VLLA sinds kort bekend om hun uitstekende keuken. Het is dan ook mogelijk om te genieten van een heerlijk diner, voordat CurtainClub zijn start zal maken. Reserveren kan via de VLLA website <http://www.vlla.nl/> .


De CurtainClub voorverkoop vind je hier <http://www.vlla.nl/vvk.html> !
Je mag dit niet missen, dus kom uit je winterslaap voor een swingende CurtainClub “Private Pyjama party”! Hard to find. Easy to love. ‘


Follow JackUndercover on Twitter
twitstamp.com

Start typing and press Enter to search