TIP V/D week: HIGH ENERGY DISCO!

 In Uncategorized

Weet je nog, de Acapulco feestjes? Dat was een totale mix van te gekke muziek, entertainment, verkleedpartijen en dikke lol. Plaats daarbij de special effectshow van Awakenings, de support van Expornstar, Sleazy, Matjesdisco, DJ Fanclub, Diep en vele speciale gasten en je hebt: HIGH ENERGY DISCO!

Dit allemaal aanstaande vrijdag 5 februari van 11 tot 5 uur in de Flexbar!

Area 1
In de grote zaal zal niemand minder dan Dj Marcello draaien. Als iemand een uitgebreide disco verzameling heeft is het Mister Chemistry wel. Samen met Kostas Hom (aka Robbert de Hiro) en Cellie zullen zij voor een High Energy Italo 80’s sound zorgen. Uptempo, meer hits met de feeling van de Acapulco Parties en om de show te laten spetteren wordt deze zaal visueel vormgegeven door het special effectteam van de Awakenings.
Dit alles onder leiding van niemand minder dan the one and only MC Buttslammer. He’s is back!

Area 2
Area 2 wordt gehost door Sleazy met o.a. het bekende dj-duo Meester Moeilijk & Sjonnie Disco. Deze jongens hebben in zeer korte tijd naam gemaakt met hun uiteenlopende dj sets van alle genres muziek. En wie kan daar nou niet bij gemist worden? Natuurlijk, Jack Undercover van de DJ Fanclub en de Gouden Kabouters, die natuurlijk garant staat voor de hoognodige classics.
Om het gevoel zo dicht mogelijk bij je emoties van de jaren 80 te laten komen zal The Royal Flush Soundmachine band live gaan spelen.

Om de crisis te overleven kan je met korting naar dit wel heel erg leuke feestje.
Mail naar discois@live.nl om voor 10 € op de betalende gastenlijst te komen (15 € deur, € 12,50 VVK www.flexbar.nl ).


Voorproefje? http://www.youtube.com/watch?v=j0Vh-a2l6SY

Special treatment: In samenwerking met restaurant Kitsch 3-course Diner & Disco voor € 37.50 met de Discobus op transport naar het feest!

High Energy Disco
Vrijdag 5 Februari, 23:00 – 05:00
Flexbar, Westergasfabriekterrein, Amsterdam

Line-Up: Marcello, Robbert de Hiro aka Kostas Hom, Einstein, Tom Schivez, Meester Moeilijk en Sjonnie Disco, Faz, Jack Undercover, Steffi in tha mix, Royal Flush Soundmachine (live), MC Buttslammer

Prijs: vvk 12,50 € via www.flexbar.nl , deur 15 €

Start typing and press Enter to search