Nieuw BLOG: Jack Undercover = Restaurant recencent.

 In Uncategorized

Nieuwe sterren:
JACK: we gaan van 0 tot min 5 sterren.
Voorheen gingen:
Ysbreeker. = 4 sterren (in de min?!)
Villa Ruysch = 3 sterren. (beter!)

En nu komt het nieuwe relaas van mijn laatste bezoek aan een restaurant. Te weten ; “De Wilde Zwijnen.”
We kwamen binnen in een uit de route van waar we zouden zijn. Bij binnenkomst, merkten wij, dat er geen lichtje was, tussen de voordeur, en de zware gordijnen. We waren even in ‘THE DARK ROOM”. ook leuk, maar niet iedereen zal dat zo grappig opvatten. SWA> Afijn, seconden later werden wij zeer vriendelijk verwelkomt door de eigenaar. Dat is mooi!!!
Aangezeten kregen we de kaart. Daar was veel liefde aan besteed.
Ik koos als voorgerecht ‘lichttgerookte eendenborst met huzarensalade en sjarlottensiroop.’ Dit was meer dan heerlijk, en ik geef dit voorgerecht dat ok een -*! Heel lekker! De ‘sjarlottensiroop’ was echter niet aan mij besteed. Verder PRIMA!
Hoofdgerecht kon niet anders zijn dan: de : “Baambrurgse Big van Lindenhoff met verkelworstjes en meikool, bospeen, dopernten en zilveruitjes.”
Edoch kregen wij, heel lekkere gebakken aardappeltjes, fijne stukjes koolraap en ik heb geen zilveruitje gezien.
Nu lijkt het wel dat ik krieties ben, ja, dat is wel zo, maar lekker was het. WAUW
Dit was heerlijk eten, en ik raad het iedereen aan om de fiets te pakken richting Javaplein 23.
Je zult er geen spijt van krijgen!

Undercover

Start typing and press Enter to search