Gouden Kabouter Awards in 3D

 In Gouden Kabouter Awards 2010

PERSBERICHT
Amsterdam, 9 februari 2010

Gouden Kabouter Awards in 3D

De datum voor de Gouden Kabouter Awards 2010 is bekend, te weten dinsdag 2 maart. De jaarlijkse uitreiking voor de Oscars van de Dance vind traditiegetrouw plaats in de Amsterdamse Paradiso. Het thema, van de GKA’s van dit jaar zal zijn:
“THE ULTIMATE DJ EXPERIENCE in 3D”.

De Gouden Kabouters gaan dit jaar terug naar de essentie met muziek, DJ’s en dansmuziek! Geen carnaval, of mode flauwekul. Neen, serious business, alle aandacht voor de DJ’s waar het 14 jaar geleden allemaal mee begonnen is. Want jawel, beste DJ-fans, het is dit jaar alweer de 14de keer dat de prestigieuze dance prijzen uitgereikt worden.

Tijdens de gala-avond in Paradiso worden er kabouters uitgereikt in 14 verschillende categorieën. Dit jaar zullen er voor het eerst, meerdere ‘favoriete DJ Awards’ uitgereikt worden. DJ’s zijn er namelijk in alle soorten en maten, maar vooral ook in vele muziekstijlen.
Verder staan uiteraard ook vaste categorieën als ‘Beste Club (in 3D)’, ‘Lifetime Achievement Award’ en de populaire kabouter voor ‘Meest Sexy DJ’ op het programma.

Zeer binnenkort zal het bekende STEM-formulier on-line komen waarmee het stemmen kan beginnen. Dit kan via de websites http://www.djfanclub.nl en natuurlijk op http://www.goudenkabouter.nl

Terug naar de uitreiking. Er is de laatste weken nacht in nacht uit gewerkt aan een enerverend live-programma. Na voormalige gasten als de Party Animals, Vader Abraham, Frans Bauer (de Marokaanse), Audio Bully’s en Underworld staat er ook voor dit jaar weer een spetterend programma in de planning.
Naast een grote schare genodigden in de vorm van DJ’s, organisatoren, platendragers en aanverwante soorten is de avond ook publiekelijk toegankelijk. Kaarten zijn per heden beschikbaar via de Paradiso website.

En dan tot slotte, waar staat dat 3D nou voor in het thema? Helaas, daar willen we nog niet te veel over kwijt. Denk aan de film Avatar (Oscar-nominaties!), maar dan met Gouden Kabouters in de hoofdrol? Tja, het zal weer een hele gezellige, verassende, roerende en ontroerende avond worden. Maar dan in 3D!

Hou de komende weken de sites goed in de gaten en breng je stem uit.

***

Dinsdag 2 maart 2010 / Paradiso Amsterdam

DJ Fanclub presents:
Gouden Kabouter Awards 2010 – “The Ultimate DJ Experience in 3D”

Presentatie: MC Buttslammer & DJ Jack Undercover
VJ’s Vision Impossible
Red Carpet interviews by Dooske

Optredens van o.a:
Danny Vera
NOVAK 3D Disco
thesmokeeaters
Matjesdisco

Dresscode Rood/blauw
Zaal open 20.30 aanvang 21.00 uur stipt!
Entree 15 euro incl. Lidm

Start typing and press Enter to search