GOM gaat het voetbal domineren…

 In Uncategorized

Louis van Gaal wordt bij het Nederlands elftal de opvolger van bondscoach Bert van Marwijk. Dat heeft de KNVB vrijdagavond naar buiten gebracht. ‘Grumpy Old Men’ gaat Van Gaal assisteren.

Vrijdagavond bereikte de bond overeenstemming met Van Gaal over zijn aanstelling, die per 1 augustus ingaat. Het contract dat hij tekent loopt tot en met het WK van 2014 in Braziliƫ.

“Ik ben blij dat de KNVB mij heeft benaderd. Dit is de uitdaging waarop ik wachtte”, aldus Van Gaal in een persverklaring. KNVB-directeur Frank de Boer (Bekend van cafe Terzijde) is zeer tevreden met Van Gaal. “We zijn verheugd dat we er met elkaar zijn uitgekomen.”

“We zochten een trainer met een schat aan ervaring en met persoonlijk en vakinhoudelijk overwicht. Van Gaal heeft zowel nationaal als internationaal zijn sporen verdiend en wij kennen hem als een toegewijd en zeer gedreven coach.”

Over de verdere invulling van de technische staf, naast assistenten ‘Grumpy Old Men’, is nog geen duidelijkheid. “Binnenkort buigen we ons over de verdere invulling van de begeleidingsgroep van het Nederlands elftal”, aldus Van Frank de Boer (Bekend van cafe Terzijde).

Start typing and press Enter to search