AFROJACK KRIJGT PROGRAMMA OP RADIO 538

 In Uncategorized

AFROJACK KRIJGT PROGRAMMA OP RADIO 538

Hilversum, 19 oktober 2011 – Zojuist maakte Afrojack (Nick van de Wall) in het radioprogramma van Ruud de Wild bekend, dat hij vanaf 29 oktober aanstaande het team van Radio 538 gaat versterken! De wereldbekende DJ krijgt een eigen radioprogramma van vrijdag- op zaterdagnacht om 00.00 uur, na ‘A State Of Trance’ en voor ‘F*** Me I’m Famous’. Het programma draagt dezelfde naam als Afrojack’s populaire avonden: ‘Jacked’. Het kersverse programma is een mooie aanvulling op de reeds ijzersterke programmering van Radio 538!

Afrojack: ‘Ik ben super trots dat ik nu mijn eigen programma mag presenteren bij de grootste radiozender van Nederland. Niks is fijner dan mijn muziek kunnen delen met de mensen uit het land waar ik vandaan kom. Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier aan gaan beleven als ik!’

Florent Luyckx, directeur content Radio 538: ‘Afrojack is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke DJ’s ter wereld. Hij drukt met zijn herkenbare sound een stempel op de actuele muziektrends, waar Radio 538 het perfecte podium voor is. Een eigen radioshow is voor Afrojack dan ook een logische volgende stap, en we zijn er trots op dat hij voor Radio 538 heeft gekozen.’

Meer informatie: www.radio538.nl / www.afrojack.com

‘Jacked’ vanaf 29 oktober elke vrijdag- op zaterdagnacht tussen 00.00 en 01.00 uur op Radio 538


Start typing and press Enter to search